Arome dulci...

28 aprilie

Mi-as dori ca in urmatoarea postare sa va vorbesc despre apa de parfum de care sunt indragostita si pe care, deocamdata, nu as schimba-o cu niciun alt parfum… (poate doar cu apa de parfum de la Victoria’s Secret – Dream Angels – Divine).
Am primit de la o persoana foarte draga mie si familiei mele, cu ceva timp in urma, setul Guess Seductive, format apa de parfum (75 ml), lotiune de corp (75 ml), gel de dus (75 ml) si blush-ul meu preferat si de atunci nu pot renunta la el!




Parfumul Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase si consider ca se potriveste femeilor puternice, care doresc sa iasa in evindenta intr-un mod delicat. Aromele dulci, sunt realizate in urma unor combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Esentele de floare de portocal, iasomie si iris, imi inspira prospetime si cele de coacaze si pere, senzualitate.  Deja imi imaginez, purtandu-l cu o rochie neagra si tocuri inalte, intr-o seara magica de vara…  
                Recunosc ca atat gelul de dus, lotiunea de corp, cat si parfumul le-am folosit si le voi folosi doar la ocazii speciale ( imi amintesc mereu de prima intalnire ), deoarece mi-e teama ca se vor termina si mi-as dori sa tina pentru totdeauna. Blush-ul il folosesc aproape zilnic, este impresionant! Culorile sunt exceptionale, foarte pigmentate si dau o stralucire aparte.
                Intodeauna in pas cu ultimele tendinte, brand-ul Guess este recunoscut in intreaga lume, atat pentru calitatea si originalitatea produselor create, cat si pentru design-ul inedit al sticlutelor parfumurilor. 

Daca doriti sa oferiti un cadou unei persoane dragi, sigur veti face o alegere excelenta, alegand Guess Seductive! 





     Astazi am primit o pereche de pantofi de care m-am indragostit pe loc, pe care vi-i voi prezenta intr-un outfit, in curand pe blog. Abia astept sa fie vreme frumoasa si sa-i pot purta! 

    

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Am si eu parfumul si e minunat! Cu siguranta il voi recumpara pentru ca e genial si mi se potrivste mai bine decat credeam.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere

Subscribe