Cum purtam fusta tip creion?

02 mai


Si pentru ca inca ne mai bucuram de putina vacanta, imi fac curaj sa va povestesc despre pasiunea mea in ceea ce priveste moda. De mica “furam” pantofii cu toc ai mamei, de mica ii stricam rujurile si fardurile, de mica imi doream sa fiu ca ea: o femeie eleganta si puternica.

Dupa cum multi dintre voi stiti (cei care ma cunoasteti), mereu am avut probleme cu greutatea si cu toate acestea, mereu am incercat sa fiu in pas cu moda; cu toate ca de multe ori hainele pe care mi le doream nu le gaseam pe marimea mea. In ultimul an, am reusit sa scap de aproape 20 de kilograme si sunt mandra de asta. Ar mai fi mult de munca, dar totul se realizeaza pas cu pas si cu multa, multa rabdare!

Cu toate ca mi-e foarte greu sa renunt la negru si la culorile inchise, pe care le port iarna, acum, cu venirea primaverii, am ales sa port fusta tip creion cu un tricou alb, tocuri si noua mea gentuta. Fusta tip creion (acea fusta care deseneaza exteriorul siluetei feminine, de la talie pana la genunchi) se poate purta atat cu un tricou alb simplu, cat si cu o camasa sau pulover din bumbac pana in talie alaturi de un colier maxi. Consider ca aceasta tinuta se potriveste atat pentru o iesire in oras, cat si pentru birou.

Stim ca tricoul alb simplu sau cu imprimeu nu se demodeaza niciodata si mereu poate fi purtat in foarte multe combinatii.  Pentru aceasta tinuta am ales sa combin imprimeul tribal de pe tricou si de pe pantofi cu fusta bleumarin, uni.


De asemenea, mai vroiam sa spun ca, din punctul meu de vedere, putem crea o tinuta finuta si de bun gust, folosind un buget mic. Niciodata nu am fost o mare fana a hainelor de firma, insa tin foarte mult la calitatea produselor vestimentare pe care mi le achizitionez.


Voi cum purtati fusta tip creion?





O primavara frumoasa!!!














You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte frumos outfit-ul, Anca! Mult succes in continuare cu blogul, eu te voi urmari! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, multumesc frumos! Sunt la inceput. Sa stii ca si eu te urmaresc si mereu imi folosesc sfaturile tale!

      Ștergere

Subscribe