Plaid dress for fall

11 octombrie



Carourile - acele patratele imprimate sau tesute in stofa format din dungi de alta culoare decat fondul (conform.dex) vor fi la moda in fiecare sezon de toamna si sunt mereu reinventate, fiind inspirate din moda scotienilor. Rochia in carouri poate fi purtata atat la birou sau la facultate, cat si la o iesire cu prietenii Sambata seara. De asemenea, imprimeul avantajeaza toate tipurile de silueta, ascunzand acele mici imperfectiuni si accentuand formele.
Pentru ca imi doresc sa aduc blogul la un alt nivel, imi doresc ca urmatoarele postari sa contina, la fel ca si aceasta, fotografii de  inalta calitate. Pe aceasta cale, ii multumesc din suflet fotografului (care a dorit sa ramana anonim) pentru colaborare.

Outfit:
Rochie in carouri - AICI
Geanta - AICI
Ghete - random





Plaid (pattern) - those squares printed on fabric made form stripes from another colour than the background, will always be in trend each fall season, being inspired from scotian traditional clothing. The plaid dress can be worn in different ways, at the office, school or for going out on Saturday night and it fits perfect to each silhouette, hiding those little imperfections.

Outfit:
Red plaid dress - HERE
Bag - HERE
Random boots













Follow me on Google+BloglovinFacebook or Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Foarte faină ținuta! :) Botinuțele sunt awesome. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faine sunt pozele! Imi place mult rochia si iti sta tare bine! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Love this pattern for fall!
    xoxo Lynda
    http://fashion-petite.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. i love these photos! the dress is perfection, plaid is soooo easy to wear during fall :D

    Pam xo/ Pam Scalfi♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Gorgeous dress, love the pics!

    http://bellemelange.net/blog/

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa costumatia si se potriveste cu geaca ;eu ,o vreme, incepusem sa nu imi mai placa carourile pana intr-o zi cand am descoperit o combinatie blue-sky cu negru carouri si le-am indragit foarte mult ;era un costum sacou -pantalon ;le am purtat cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere

Subscribe