Sarbatorile vin!

03 decembrie




Se apropie sarbatorile si acus vine Mos Nicolae... Voi v-ati gandit ce va doriti sau ce cadouri veti oferi? Nu veti da gres cu un pulover gros sau un cardigan pufos.
Dupa cum stiti nu prea indraznesc sa port haine colorate, insa de puloverul acesta burgundy m-am indragostit. E asa calduros si ma simt asa comod, asa ca il port in zilele incarcate in care am nevoie sa ma simt cat mai lejer.  Il puteti asorta cu o fusta creion si o camasa si veti obtine o tinuta pe care o puteti imbraca la o iesire in oras sau la o aniversare. Am mai primit de ziua mea un cardigan bej pufos pe care nu l-as mai da jos de pe mine pe care urmeaza sa vi-l arat in urmatoarea postare.
Pe langa renumitul bat de Mos Nicolae, cumparati o ciocolata si cateva portocale! Celui caruia ii faceti cadou isi va aminti cu multa bucurie de copilarie. Spor la cautat cadouri!


The winter holidays are coming soon! Have you already tought what gifts to offer? You will not go wrong with a thick sweather or a fluffy cardigan!
As you know, I'm not so comfortable wearing strong colours, but I fell in love with my new burgundy sweather, because it is so comfortable and warm. You can also wear it with a pencil skirt, a romantic shirt and high heels for going out.  I have also received for my birthday a fluffy beige cardigan, perfect for winter days - stay tunned, soon on blog!
Have a great day!
1. Pulover visiniu  AICI | Burgundy sweather HERE
2. Berska Jeans
3. Prada inspired bag


Jeans  HERE






                          Follow me on Google+BloglovinFacebook or Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

5 comentarii

  1. I really love you :) I see you for a long time, I'm impressed!


    Can you follow me? I follow you :)
    If you comment my post, I will comment your five posts! :)
    http://www.sandrakopko.com/2015/11/kimono.html

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu porti mai des haine colorate? Te prind de minune! Imi palce de nu mai pot puloverul, are o culoare frumoasa rau. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte drăguță ținuta. Puloverul e minunat, iar colierul e special prin simplitatea lui
    https://anastes.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. NICE SWEAT WEAR
    I FOLLOWED YOU, PLEASE FOLLOW BACK
    NEW BLOG POST
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/12/caramel-culotte-pants-and-kimono-suit.html

    RăspundețiȘtergere

Subscribe