De ce sa comanzi parfumuri si cosmetice de pe Aoro.ro?

03 februarie


Astăzi vorbim despre parfumuri. Cărei fete nu îi plac parfumurile, produsele de machiaj și cosmeticele?
Îmi aduc aminte când am primit pentru prima dată din Statele Unite apa de parfum Dream Angels Divine de la Victoria's Secret. Parcă încă mai simt acel miros puternic și suav în același timp. Nu știu dacă în mall-urile din București se găsește această marcă, însă în Timișoara nici vorbă. Căutând pe internet am fost plăcut surprinsă să aflu că pe Aoro.ro găsesc produse de la Victoria's Secret și nu numai.
Printre preferatele mele se află La vie est belle de la Lancome care are un preț extraordinar de bun pe site și îl găsiți și în set cadou, Chance Eau Vive de la Chanel și Bombshell de la Victoria's Secret. Îmi place să mă răsfăț cu un parfum bun, mă face să mă simt puternică și mirosul mă învăluie pe tot parcursul zilei.
                       
             


Și pentru că îmi face plăcere să-i dăruiesc iubitului meu parfumuri și produse de îngrijire pentru bărbați, am alcătuit o listă cu cele care le-a avut până acum și mi-au plăcut, atât mie cât și lui, foarte mult.
În plus, se apropie Valentine's day și un parfum poate fi cadoul perfect pentru iubitul vostru. Pe site găsiți produse pentru orice buzunar.


Probabil vă întrebați de ce să cumpărați online când puteți cumpăra direct din magazin?
Ei bine, în primul rând prefer cumpărăturile online pentru că e mult mai ușor și evit aglomerația din oraș.

De ce Aoro.ro? Pentru că aici găsesc, așa cum am mai zis, produse și mărci de produse de beauty și parfumuri chiar și parfumuri de nișă încă indisponibile pe piața din România. Pentru că se află deja pe piața din România de peste 7 ani și pentru că sunt prezenți și în alte 13 tări, înclusiv SUA și UK, conferându-mi deci, încrederea de care am nevoie pentru a-mi comanda produse de la ei.

Sunt produsele de pe site originale?
Răspunsul este da! Propusele sunt achiziționate numai de la producători/furnizori autorizați (aceiași producători care furnizează produsele în mall-uri și centre comerciale), acest lucru făcând imposibilă livrarea de bunuri de o calitare îndoielnică sau care nu sunt originale.

Dacă produsele sunt originale, de ce acestea sunt atât de ieftine?
Pentru că adaosul este mult mai mic. De asemenea, fiind un magazin online, acesta nu este nevoit să plătească chirii scumpe. Ca urmare a vânzărilor ce depășesc 1.000.000 de parfumuri vândute la nivel de rețea anual, cantitatea cumpărată de la furnizori este una mare, prețul de achiziție fiind foarte avantajoase.

Cât costă transportul și ce metode de plată pot folosi?
Transportul este 15 lei, coletul fiind trimis prin Cargus. Însă dacă sunteți atenți și urmăriți ofertele lor, veți vedea că sunt generoși, iar pe lângă reduceri, transportul este gratuit la comenzi de peste 250 de lei. Puteți alege să plătiți fie ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar.

Sper că articolul a fost pe placul vostru, aștep întrebările, părerile și experiențele voastre cu ei. Eu dau fuguța pe site să-mi finaliez comanda despre care vă voi povesti într-o postare viitoare. Nu știu ce să aleg, o apă de parfum, un spray parfumat sau o loțiune de corp?



Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Cosmetice pe placul meu, parfumuri pe placul meu si PRETURI exceptionale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Si eu mi-am pus ieri o comanda la ei. Abia astept sa ajunga.

      Ștergere

Subscribe