Ce machiaj purtăm ziua?

25 octombrie







Pentru că e din ce în ce mai frig afară și am tendința să mă ascund tot mai mult sub pătură m-am gândit să vin cu ceva nou pe blog. Aș vrea să vă prezint machiajul meu de zi cu zi ce îl port la facultate și pe care îl realizez destul de rapid, ținând cont că nu prea îmi rămâne foarte mult timp dimineața.


Machiajul natural se bazează pe culori pământii, naturale și e menit să evidențieze trăsăturile feței fără a parea încărcat. Se asortează oricarei ținute și poate fi purtat oriunde și la orice ocazie, fără a atrage atenția într-un mod negativ.

M-am decis să scriu aceasta postare deoarece văd tot mai multe fete machiate foarte strident în timpul zilei, ceea ce mie nu-mi place deloc.
Să începem:

1. Pregătirea tenului

După ce mi-am curățat tenul în prealabil, am aplicat loțiunea tonică și apoi o cremă hidratantă, încep să corectez imperfecțiunile cu ajutorul kitului corector și să aplic fondul de ten.



2. Conturarea feței

Folosesc bronzerul pentru a-mi contura fața, aplicându-l cu pensula sub obraji și pe tâmple. Am grijă ca pe pensula să nu am foarte mult produs, altfel va arăta foarte încărcat. Zâmbesc puțin și aplic blush-ul pe pomeți. Eu am folosit kitul de la AVON și blush-ul de la GUESS.



3. Machiajul ochiilor

Am început cu aplicarea bazei de pleoape. Pentru machiajul ochiilor am folosit o nuanță de roz deschis și 2 de maro cu reflexii mov. Am aplicat nuanța mai închisă în coltul extern al ochiului și sub ochi. Bineînțeles am folosit și mascara pentru a-mi contura privirea.



4. Ultimul pas - rujul

Pentru că vorbim de un machiaj de zi, am ales să combin două nuanțe de ruj nude de la Avon. Înainte de a aplica rujul, am tamponat puțin buzele cu corector.



Este foarte simplu. Sper să încercați și voi și să îmi spuneți cum a ieșit.
Vă doresc un weekend cât mai plăcut! Have fun!

Aș dori de asemenea să știu dacă vă place acest tip de postare și ce ați mai dori să vedeți pe blog.
Aștept părerile voastre!









You Might Also Like

2 comentarii

  1. Esti asa draguta! Si eu port de obicei un machiaj natural si din cand in cand, ma apuc sa creez ceva mai nebunatic :D Pupicei!

    RăspundețiȘtergere

Subscribe