prin tari straine...

23 februarie



Mereu e greu sa pornesti pe un nou drum si mai ales daca il faci singur si fara nicio persoana pe care o iubesti langa tine (fizic pentru ca moral ma sprijina mereu). Printre visele pe care le am a fost sa studiez in Spania, vis care il traiesc acum. Mereu imi doream sa studiez intr-o tara in care se vorbeste spaniola si imi imaginam oare cum ar fi daca as invata intr-o alta tara.
Primul zbor, prima calatorie pentru mult timp si prima data cand raman singura si trebuie sa fac fata la toate. Pare cam greu la inceput... dar cu timpul inveti sa te obisnuiesti incet, incet.

De mult timp imi fac curaj sa fac o postare noua... si in sfarsit azi m-am decis sa scriu din nou. Am ajuns sa studiez arhitectura  in Sevilla, Spania un semestru si sunt foarte mandra de lucrul asta. Imi place mult limba spaniola si de mult imi doream sa mi-o perfectionez. Dupa doua saptamani de cursuri pot sa zic ca imi place la scoala! Iupiii. Poate si pentru ca dupa 5 ani de cursuri in Romania, aveam nevoie de o schimbare si sunt sigura ca aceasta schimbare va fi una ce-mi va aduce lucruri bune si ca imi va folosi mult tot ce voi invata aici in semestrul asta. Orasul e superb, oameni sunt saritori, mereu dispusi sa te ajute, acum si vremea e frumoasa! Tot ce imi mai doresc este ca persoanele pe care le iubesc sa fie aici cu mine...
Stiu ca postarea de azi poate nu are prea multa legatura cu moda, dar imi doream cumva sa imi expun undeva o parte din ganduri si primele impresii. Imi doresc mult sa vizitez cat mai mult si sa ma perfectionez in ceea ce priveste cariera. Pana la urmatorul post cu urmatoarele intamplari, opinii si impresii, va las cu pozele.

O saptamana cat mai frumoasa! Si ca un sfat: apreciaza in fiecare zi persoanele pe care le iubesti si nu uita sa fii langa ele mereu, saruta-ti iubitul si imbratiseaza-ti mama, tatal, fratele sau sora, fa-ti timp sa mergi la bunici intr-un weekend si fii fericit!

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe