Rosegal review

10 septembrie



     Cu toate că mi-aș dori să dorm mai mult în weekend, mereu mă trezesc, fără ceas, pe la 9. Îmi place să-mi savurez cafeaua, stând cu laptopul în brațe și verificând ultimele noutăți din domeniul modei sau căutând mobilă pentru bucătăria și livingul pe care urmăm să ni le amenajăm.
Astăzi doresc să vă povestesc despre Rosegal. Am început colaborarea cu ei și mă declar foarte mulțumită de produsele pe care le-am primit.
     Mi-am comandat o pereche de sandale maro, cu toc mic, o rochiță și un set format din 3 perechi de cercei. Sandalele le-ați văzut și în postarea trecută. Îmi plac foarte mult, calitatea lor mi se pare una foarte ridicată și în plus, sunt foarte comode.
Rochia este și ea frumoasă, cu toate că mi-ar fi plăcut ca materialul să nu fie așa transparent, însă problema poate fi rezolvată purtând un body modelator, negru. Am ales o mărime mult prea mare pentru mine, dar cu toate astea e o rochiță foarte frumoasă, elegantă și comodă.
Cerceii sunt tare finuți și drăguți și, cu toate că nu sunt de argint sau de aur, nu mi-au provocat răni.
     Mă declar foarte mulțumită de produsele primite de la Rosegal și vă recomand cu căldură să vă faceți cumpărături de la ei. Transportul a ajuns la poșta vamală în aproximativ 3 săptămâni și produsele au fost trimise din Praga. Și pentru momentele când vă grăbiți sau sunteți în transportul în comun, aplicația YoShop vă permite să cumpărați rapid și sigur de la ei și în plus să beneficiați de reduceri mari.
     Vă doresc un weekend minunat.


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @ancafratilablog

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe