Frumusetea e in tine - Bottega Verde

01 decembrie


Vă povesteam acum ceva timp despre un site cu produse cosmetice naturale.
Ei bine, astăzi vă arăt ce am primit în coletul primit chiar de ziua mea de la cei de la BottegaVerde.ro.
Mi-am comandat 3 produse, iar cel de-al patrulea a venit cadou. Primele produse puse în coș au fost două luciuri de buze - mate, cu ulei de trandafir alb și vitamina E, pe care le ador. Sunt foarte pigmentate și nu usucă buzele cu toate că au un finish mat. Am observat ca e bine să le aplici în două straturi subțiri pentru a obține un aspect wow. Nuanțele alese sunt - roz catifelat și mov. Cum mi-am ales nuantele? E simplu, citind pe internet review-uri. Mă declar foarte încântată de aceste două produse.

Cel de-al treilea este un CC cream în nuanța bej deschis cu extract de violetă și orez, are factor de protecție solară SPF 20 și un grad de acoperire mare așa cum e menționat și la descrierea produsului pe site. E un produs excelent, mi-aș fi dorit să existe și într-o nuanță mai dechisă. acesta fiind prea închisă pentru tenul meu, însă sunt sigură că îl voi folosi cu mare plăcere la vară.
Al patrulea produs, mai exact săpunul cu extract de struguri l-am primit cado și miroase incredibil de bine!

Pe scurt, sunt foarte mulțumită de comanda plasată pe BottegaVerde.ro și cu siguranță îmi voi mai alege și alte produse de la ei.
Aștept să îmi spuneți dacă ați încercat produsele lor și ce părere aveți. Dacă nu ați încercat încă, eu vă sfătuiesc să vă grăbiți și să mai prindeți reducerile. Puteți comanda atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei dragi, produse naturale.

Nu uita,
Frumusețea e în tine!


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe